Η απάντηση του διαχειριστή του kalymnos-news.gr και της Μ.Μαϊλλη και Μ. Χαραμαντά στον υποψήφιο Δήμαρχο Γ.Μαύρο για τη μη συμμετοχή του στη συζήτηση με υποψηφίους Δημάρχους. (video)

2206

Ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του kalymnos-news.gr Δημήτρης Δρόσος και οι συνεργάτες μας Μπέττυ Μαίλλη και Μάμας Χαραμαντάς στη σημερινή εκπομπή «Εν Καλύμνω τώρα» της Τρίτης 21 Μαΐου 2019,έδωσαν απαντήσεις στον υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Μαύρο για τη ψευδή, υβριστική και συκοφαντική εναντίον μας ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο fb .

Μία ανάρτηση που στη συνέχεια «κατέβασε» και διέγραψε για να επανέλθει το βράδυ της επόμενης ημέρας με δελτίο τύπου της Παράταξης του «Η Κάλυμνος αλλάζει» στο οποίο αναφέρεται στην μη πρόσκληση του στην οργανωμένη συζήτηση με υποψηφίους Δημάρχους που διοργανώθηκε από το kalymnos-news.gr και προβλήθηκε από τη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω,καθώς και διαδικτυακά στην εκπομπή «Εν Καλύμνω τώρα» τη Δευτέρα 20 Μαΐου2019.

 Οι απαντήσεις που δόθηκαν και μπορείτε να δείτε στα δύο video που ακολουθούν, αποκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους μη συμμετοχής  του Γ.Μαύρου στη συζήτηση υποψηφίων Δημάρχων ,που επιμελώς ο ίδιος απέκρυψε τόσο στη ψευδή και συκοφαντική του ανάρτηση ότι δήθεν του ζητήσαμε χρήματα για να συμμετέχει ,όσο και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

 Απλά εμείς να πούμε ότι ο κ. Μαύρος ως επικεφαλής Παράταξης επέλεξε να προβληθεί προεκλογικά ο ίδιος ,οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του και η Παράταξη του  σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, αποκλείοντας και απαξιώνοντας επιδεικτικά το δικό μας μέσο. Με τον τρόπο του, τις συμπεριφορές του και τις «οδηγίες» προς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε πιο μέσο να προβληθούν, έδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε η προβολή του μέσα από τις δικές μας εκπομπές. Φυσικά και αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα οι επιλογές του αυτές.

Βέβαια αναφαίρετο δικαίωμα αποτελεί και για το δικό μας μέσο η επιλογή των καλεσμένων μας . Μέσα στα πλαίσια των οδηγιών και εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών περί προβολής των υποψηφίων και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας την οποία τηρούμε με σεβασμό στα 18 χρόνια που λειτουργούμε ως ΜΜΕ, ενεργήσαμε ανάλογα.

Ας ψάξει ο κ. Μαύρος να βρει τους λόγους μη συμμετοχής του στη συζήτηση, στις δικές του επιλογές που έκανε και όχι να προσπαθεί με ψευδή και συκοφαντικό τρόπο να προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπεια μας και να πλήξει την αξιοπιστία ενός ΜΜΕ που επί 18 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης στην Κάλυμνο.

 Εξάλλου όλοι είμαστε γνωστοί στην Καλυμνιακή κοινωνία για την πορεία μας.

21-5-2019 Εν Καλύμνω Τώρα - Απάντηση σε Γ.Μαύρο από τον Δημήτρη Δρόσος
21-5-2019 Εν Καλύμνω Τώρα - Απάντηση σε Γ.Μαύρο απο Μάμμα Χαραμαντά & Μπέτυ Μαίλλη