Η Κάλυμνος Αλλάζει!!! Ο Μαύρος ΔΕΝ Αλλάζει!!!

3169

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Η Κάλυμνος Αλλάζει” Γιώργος Μαύρος με μία άκρως ψευδή και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, σήμερα απόγευμα Κυριακής 19 Μαίου 2019 , αναφέρθηκε σε μας.

Βέβαια δεν είχε την “στοιχειώδη” τόλμη να μας ονοματίσει, μιλώντας αόριστα για τοπικό κανάλι στο οποίο “διεξήχθη ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων” και δεν προσκλήθηκε επειδή δήθεν του ζητήθηκαν χρήματα τα οποία δεν έδωσε.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν προσκλήθηκε ΠΟΤΕ διότι δεν κατέβαλε το απαιτούμενο ποσό για τις συμμετοχές.

Όπως όμως ήταν φυσικό και επειδή ο κόσμος της Καλύμνου δεν είναι “χαζός” και “πρόβατα” όπως τους θέλει ο κ. Μαύρος προκειμένου να κάτσει σε καρέκλα – η ανάρτηση του που θέλει να “Αλλάξει την Κάλυμνο” και να φέρει τα νέα ήθη και νοοτροπίες που μόνο εκείνος γνωρίζει – συγκέντρωσε αμέσως αρνητικά και ειρωνικά σχόλια εναντίον του – από τους ίδιους τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι “αναγκάστηκε” όχι μόνο να κατεβάσει την ανάρτηση του αλλά και να διαγράψει αυτούς που γράφανε αυτά τα σχόλια!!!

Εμείς ούτε ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ούτε ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις καθώς και με “μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα παρενόχλησης” σε συνεργάτες μας , επειδή δεν του “ΑΡΕΣΑΝ” κάποιοι “ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ” μας που αναφέρθηκαν σε θέματα που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Ο κ. Μαύρος, ο οποίος ευαγγελίζεται νέα ήθη, χρησιμοποιώντας ψεύδη, συκοφαντίες και παλαιοκομματικές μεθόδους , προσπάθησε να πλήξει βάναυσα την τιμή και την αξιοπρέπεια του ιδιοκτήτη καθώς και την αξιοπιστία ενός τοπικού ΜΜΕ που επί 18 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης της Καλύμνου.

Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία μας επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε  νόμιμο δικαίωμα μας.

Τέλος να τον πληροφορήσουμε πως το “ηλεκτρονικό ίχνος” και “περιεχόμενο” αναρτήσεων που έχουν διαγραφεί στο FB “παραμένει” και ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός