Με μακροσκελές δελτίο τύπου που υπογράφει ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Εμμανουήλ Βόλος, γίνεται αναφορά στην τηλεοπτική παρουσία του Μονοκάνδηλου Νικολάου, ιατρού και  υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Η Κάλυμνος αλλάζει» του Γ. Μαύρου.

 Στο δελτίο τύπου χαρακτηρίζονται τα όσα ειπώθηκαν από τον Ν.Μονοκάνδηλο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και για τις ενέργειες της Διοίκησης, ως ανακριβή, αβάσιμα και αναληθή.

Επίσης στο  τέλος του δτ εκφράζεται η έντονη διαμρτυρία προς το κανάλι και τους δύο δημοσιογράφους  

Συγεκριμένα αναφέρονται τα παρακάτω:

 Για όλους τους ανωτέρω λόγους:

· Διαμαρτυρόμαστε προς στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΙΓΑΙΟ TV» και συγκεκριμένα τους δημοσιογράφους κα Χαλκίτη Ειρήνη και κο Ιγνατίδη Νικόλαο ώστε να άρουν τα όσα ανακριβώς παρατέθηκαν και να αποκαταστήσουν την ενημέρωση των πολιτών και την κοινή γνώμη για το Νοσοκομείο Καλύμνου, παραθέτοντας ένα δελτίο τύπου αντικρούοντας τις αναλήθειες – ανακρίβειες βήμα βήμα με την αληθινή εικόνα που ισχύει στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

· Τη μη επανάληψη παρόμοιου γεγονότος στο μέλλον.

· Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο κος Ιγνατίδης Νίκος ως προς τους χαρακτηρισμούςτου στο πρόσωπο του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου.

· Σε περίπτωση που δεν προβούν άμεσα στις παραπάνω ενέργειες ο τηλεοπτικός σταθμός και οι δύο (2) δημοσιογράφοι, το Νοσοκομείο θα διεκδικήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΙΓΑΙΟ TV» και τους δημοσιογράφους κα Χαλκίτη Ειρήνη και κο Ιγνατίδη Νικόλαο.

· Την αποστολή της απόφασης σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιο το δελτίο τύπου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός