Ο Παντελής Βούρος μετά την αποχώρηση του από το MasterChef στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».(video)

4046

Σε ρυθμούς ημιτελικών κινείται το MasterChef! Λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή είδαμε την αποχώρηση του Παντελή Βούρου.

 Ο Παντελής σήμερα Τρίτη 14 Μαίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” του STAR .

 Η είσοδος του Παντελή στο τηλεοπτικό πλατό ήταν εντυπωσιακή με μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Ποιος μπορεί να πει, ότι δεν είναι  η Κάλυμνος το πιο όμορφο νησί» και με πολλά γλυκά από τα οικογενειακά Ζαχαροπλαστεία της Καλύμνου.

Ο Παντελής ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε για την προσωπικότητά του μέσα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, αφού ήταν ο πιο…«ζεν»! Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό, αφού έχει περάσει πολλές περιπέτειες στη ζωή του κι έτσι τη βλέπει με μία πιο ψύχραιμη ματιά.

Ο 24χρονος είπε ότι ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατο, όταν ήταν μικρός, αλλά και η πτώση του από ύψος τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση τον έκαναν να μη δίνει σημασία σε μικρά πράγματα.

Ο Παντελής σχολίασε και την τετράδα ξεκινώντας από τον Χρήστο Μπάρκα, με τον οποίο έχει ένα «δέσιμο» μιας και εκείνος είναι χαμηλών τόνων. «Ο Χρήστος είναι πιο καλό παιδί απ’ ότι φαντάζεστε. Έχει ψυχή μικρού παιδιού. Βέβαια κάποιες φορές ενοχλήθηκε από συμπεριφορές ορισμένων ατόμων μέσα στο MasterChef. Για παράδειγμα κάποιοι συμπαίκτες μας έκριναν το πιάτο του και αυτό δεν του άρεσε, αφού θεωρούσε ότι αρμόδιοι γι’ αυτό είναι οι κριτές», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Κλείνοντας, σχολίασε τη μοναδική γυναίκα που έχει παραμείνει στο MasterChef, τη Σπυριδούλα. «Η Σπυριδούλα πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένη. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Στα πλαίσια του παιχνιδιού ο καθένας βγάζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η Σπυριδούλα ό,τι ήθελε να πει το έλεγε. Δεν ξέρω τι έλεγε πίσω από τις κάμερες, αλλά στην παρέα είναι πολύ καλή, χαβαλές. Και μαγειρικά είναι πολύ καλή», πρόσθεσε.

Παντελής Βούρος: Ο πιο «ζεν» παίκτης που έχει περάσει από ριάλιτι

Πηγή: www.star.gr