Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 το απόγευμα, η α΄ φάση της  ετήσιας  εκδήλωσης του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Καλύμνου, με  τα χορευτικά παιδικά-νεανικά τμήματα  στα πλαίσια λήξης των μαθημάτων. Η επόμενη φάση την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 7 μ.μ.

Η εκδήλωση έγινε στο χώρο πίσω από το Λιμεναρχείο και η παραδοσιακή μουσική ήταν από «ΤΑ ΚΑΛΙΔΩΝΑΚΙΑ»

Μικρά παιδιά ντυμένα με πολύχρωμα καβάδια και παραδοσιακές στολές, σχηματίζοντας αρκετούς κύκλους, εντυπωσίασαν ξεδιπλώνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων  και καταχειροκροτούμενα από τον κόσμο που κατέκλυσε την πλατεία πίσω από το Λιμεναρχείο

Η διαχρονική και ακούραστη προσπάθεια  της προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα  Καλύμνου, Πόπης Μαύρου ,των μελών του ΔΣ και των χοροδιδασκάλων στέφθηκε για μία ακόμη φορά με επιτυχία..

Συγχαρητήρια στα μικρά παιδιά, αλλά και στους οργανοπαίχτες και τραγουδιστές  που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση.

Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περιττεύουν, δείτε τα μικρά παιδιά να χορεύουν όπως τα κατέγραψε ο φακός του Μάμα Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

29-5-2019 Η εκδήλωση με τα χορευτικά παιδικά τμήματα του Λυκείου ΕλληνίδωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός