Συνέντευξη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου FOY MARIA HELLE (Αμπελά) με την παράταξη του Δ.Διακομιχάλη στο kalymnos-news.gr (video)

1214

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο kalymnos-news.gr ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαϊου 2019, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος FOY MARIA HELLE (Αμπελά) με την παράταξη «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» του Δ.Διακομιχάλη.

 Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα.

Η FOY MARIA HELLE μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στην Αγγλία, σπούδασε Πολιτικές επιστήμες ,έχει καλύμνικες ρίζες αφού ο παππούς της ήταν καλύμνιος από την οικογένεια Αμπελά , ενώ υπάρχει συγγενική σχέση με τον Σκεύο Ζερβό . Από μικρή ηλικία επισκεπτόταν με τους γονείς της την Κάλυμνο και το τελευταίο διάστημα διαμένει στο νησί μας και επέλεξε να συμμετέχει στα κοινά προσφέροντας , μέσα από τις γνώσεις, την εμπειρία της και την κουλτούρα της .

Η FOY MARIA HELLE μίλησε στα Αγγλικά και ο εκπρόσωπος τύπου της «Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής»  Γιώργος Μαρτίνος,τον οποίο και ευχαριστούμε προσφέρθηκε να αναλάβει τα καθήκοντα διερμηνέα.

 Δείτε τα όσα είπε η   FOY MARIA HELLE στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Foy Maria Helle