Έπεσε η αυλαία των προεκλογικών εκδηλώσεων του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών με ομιλίες των 2 υποψηφίων Δημάρχων Δ.Διακομιχάλη και Ι.Μαστροκούκου στην κεντρική πλατεία Καλύμνου.

2045

Την Παρασκευή 31 Μαϊου 2019 το βράδυ, έπεσε η αυλαία των προεκλογικών εκδηλώσεων για τις εκλογές του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019,  με ομιλίες των δύο υποψηφίων Δημάρχων στην κεντρική πλατεία Καλύμνου, Δημήτρη Διακομιχάλη και Ιωάννη Μαστροκούκου

Στις 9.00 το βράδυ ξεκίνησε την προεκλογική του εκδήλωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ».

Τον προλόγισε ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης Γιώργος Μαρτίνος που καταχειροκροτήθηκε.

Μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Δημήτρης Διακομιχάλης, αφού ευχαρίστησε τον Καλυμνιακό λαό που έδωσε την πρώτη θέση στην Παράταξη του την περασμένη Κυριακή στον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών, κάλεσε τους 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο συνδυασμό και ανέβηκαν στην εξέδρα, λέγοντας ότι μαζί θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι και την Κυριακή βράδυ που θα κλείσουν οι κάλπες για μια μεγάλη νίκη.

Λίγο με τα  10.00 ξεκίνησε την προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος και  επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Ιωάννης Μαστροκούκος.

Το Γιάννη Μαστροκούκο προλόγισαν ο Δημήτρης Μαραγκός και η εκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αναστασία Κάτρη,που παρέμειναν στην εξέδρα μέχρι το τέλος της ομιλίας

Χαρακτηριστικό και των δύο υποψηφίων Δημάρχων στις ομιλίες τους το κάλεσμα για ενότητα και συνεργασία.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις πολιτικές ομιλίες των 2 υποψηφίων Δημάρχων με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν

Δημήτρη Διακομιχάλη

Ιωάννη Μαστροκούκου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός