Στις 12.30 περίπου το μεσημέρι,σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Καλύμνου προερχόμενος από το ακριτικό Καστελόριζο.

 Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος,ο Γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής ΝΔ βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης και η σύζυγος του Μαρέβα Μητσοτάκη.

 Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής αλλά και όλοι οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Μανώλης Μουσελλής.

 Πολλά τα στελέχη και οι φίλοι της ΝΔ που βρέθηκαν στους χώρους του Αεροδρομίου και επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

 Αμέσως μετά την άφιξη του επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Άγιος Παντελεήμων».,όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ  Φίλιππο Ολυμπίτη.

 Επόμενος σταθμός το Μασούρι και  Carian Hotel. Εκεί ενημερώθηκε για την αναρρίχηση και τα πεδία αναρρίχησης και ο Πρόεδρος τςη ΝΔ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή την μορφή εναλλακτικού τουρισμού που έχουν κατατάξει την Κάλυμνο στους παγκόσμιους προορισμούς αναρρίχησης. Η προγραμματισμένη αναρρίχηση που θα επιχειρούσε σε κοντινό αναρριχητικό πεδίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω περιορισμένου χρόνου παραμονής στην Κάλυμνο. Όπως όμως είπε θα το επιχειρήσει όταν ξανά έλθει στην Κάλυμνο.

Σε επόμενη ανάρτηση μας αναλυτικό ρεπορτάζ με video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr με όλη την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κάλυμνο,με δηλώσεις του ίδιου, των υποψηφίων βουλευτών ,του Περιφερειάρχη αλλά και τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε η  Μαρέβα Μητσοτάκη για την Κάλυμνο. Επίσης στιγμιότυπα από την επίσκεψη του στο Δημαρχιακό Μέγαρο και τη συνάντηση του με τον νυν και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, αλλά και την βόλτα στην κεντρική πλατεία. 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός