Από την πολιτική εκδήλωση στην Κάλυμνο του καθηγητή και υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής στα Δωδεκάνησα Δημήτρη Κρεμαστινού(video) 

793

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2019 στα πλαίσια περιοδείας του ενόψει των βουλευτικών εκλογών της  7ης Ιουλίου 2019 ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στα Δωδεκάνησα Δημήτρης Κρεμαστινός.

 Σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στις 11.00 το πρωί στο Πνευματικό κέντρο Καλύμνου πραγματοποίησε πολιτική ομιλία.

 Το Δημήτρη Κρεμαστινό προσφώνησε η συνυποψήφια του στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής η Καλυμνιά Οφθαλμίατρος Κατερίνα Γαβαλά.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νυν Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης αλλά και αρκετός κόσμος.

Μάλιστα ξεκινώντας την ομιλία του που την χαρακτήρισε ως συζήτηση προβληματισμού απευθυνόμενος στους δύο Δημάρχους τους είπε ότι εύχεται για το καλό της Καλύμνου να τους δει  να  συνεργάζονται και στο παρόν και στο μέλλον.

Στο πρώτο μέρος της ομιλίας του εστίασε στον τομέα τη Υγείας αναφερόμενος στην συμβολή του ως Υπουργού αλλά και ως βουλευτή όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια έκανε μία ιστορική αναδρομή με ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς φτάσαμε στην οικονομική κρίση.

 Τέλος έκανε αναφορά στην πολιτική που θα πρέπει αν ακολουθηθεί για την ευημερία και ανάπτυξη των  νησιών  μεγάλων  και μικρών

 Μετά το πέρας της ομιλίας του έκανε σύντομες δηλώσεις στο φακό του kalymnos-news.gr

Δείτε  αποσπάσματα από την ομιλία και τις δηλώσεις του Δ.Κρεμαστινού στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-6-2019 Από την πολιτική εκδήλωση του Δ. Κρεμαστινού στην ΚάλυμνοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός