Από την πρεμιέρα του έργου «Οι Ερωτευμένοι της Βαλένθια» που ανέβασε η Θ.Ο Καλύμνου (video)

1286

Στην τρέλα του πάθους και στο πάθος της τρέλας το έργο του φετινού καλοκαιριού της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου.

Χθες Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019  στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας, η πρεμιέρα με το έργο του Ισπανού Lope de Vega «Οι Ερωτευμένοι της Βαλένθια», που μας  ταξίδεψε στη Μεσογειακή Ισπανική αυτή πόλη, που χρησιμοποιεί ως κρησφύγετό του ο ήρωάς μας, παρασύροντας κι άλλους, παράφρονες και λογικούς, στη δίνη του έρωτα!

Μια μεγάλη παρέα 30 μελών της ΘΟΚ, παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Κατερίνας Κλωνάρη, ντύθηκαν  Βαλενθιάνοι και ξεχύθηκαν σε πλατείες και δρόμους για να μας θυμίσουν πως «ο έρωτας είναι η πιο περίπλοκη μορφή της τρέλας!».

 Μία εντυπωσιακή παράσταση που σας συνιστούμε να μην χάσετε.

 Ημέρες παράστασεις το Σάββατο 29 στις 9:15 μμ, την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 9:30 μμ, την Τετάρτη 3, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 9:15 μμ, για να γευτείτε κι εσείς κάτι από την «πηγή της ύπαρξής μας»!

Συνδρομή παράστασης για ενήλικες €7 και για παιδιά €5, διάθεση εισιτηρίων στο Ζαχαρ/στειο «στου Μιχαλαρα» (σταθμός ταξι) και στο κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών Τρικοίλης (σταθμός ταξι).

 Ο φακός του kalymnos-news.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όμορφα στιγμιότυπα αλλά και δηλώσεις που μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

28-6-2019 Πρεμιέρα του έργου «Ερωτευμένοι στη Βαλένθια» από τη Θ.Ο ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός