Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής για τη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Λιθουανία 2019

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού- Βίλνιους Λιθουανίας 2019. 
Συμμετοχή της χώρας μας με το χορευτικό της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Καλυμνίων αλλά και τους χορηγούς μας, για τα έξοδα της αποστολής μας. 
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνίδα Πρέσβη στο Βίλνιους, κα Βασιλική Δικοπούλου για την εγκάρδια υποδοχή της. Τέλος ευχαριστούμε, τον Γιάννη Μακαρούνα για το εξαιρετικό βίντεο που μας έφτιαξε.
Συγχαρητήρια σ όλη την αποστολή για την εξαιρετική εκπροσώπηση του νησιού μας αλλά και της Ελλάδας μας

Ένωση Καλυμνίων Αττικής- Λιθουανία 2019-Διεθνές Φεστιβάλ

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού- Βίλνιους Λιθουανίας 2019. Συμμετοχή της χώρας μας με το χορευτικό της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Καλυμνίων αλλά και τους χορηγούς μας, για τα έξοδα της αποστολής μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνίδα Πρέσβη στο Βίλνιους, κα Βασιλική Δικοπούλου για την εγκάρδια υποδοχή της. Τέλος ευχαριστούμε, τον Γιάννη Μακαρούνα για το εξαιρετικό βίντεο που μας έφτιαξε.Συγχαρητήρια σ όλη την αποστολή για την εξαιρετική εκπροσώπηση του νησιού μας αλλά και της Ελλάδας μας.

Gepostet von Ένωση Καλυμνίων Αττικής – The Kalymnian Union of Athens am Dienstag, 4. Juni 2019Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός