Ευαγγελία Μπιλλήρη για την καταγγελία διακοπής των εργασιών διάνοιξης από τη ΜΟΜ.ΚΑ. του περιφερειακού δρόμου: Ας αναλάβουν επιτέλους κάποιοι την ευθύνη. Ας δείξουν ανάστημα.

1657

Με δημόσια δήλωση της η Ευαγγελία Μπιλλήρη υποψήφια δημοτική σύμβουλος και πρώτη επιλαχούσα της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » του Γιάννη Μαστροκούκου αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή των εργασιών διάνοιξης από τη ΜΟΜ.ΚΑ. του περιφερειακού δρόμου Θέρμα- Αγιος Σάββας.

 Η Ε.Μπιλλήρη αναφέρει ότι καμία σχέση δεν έχει με την εν λόγω καταγγελία και ότι δέχθηκε προεκλογικά αήθη και πολιτικά απαράδεκτη επίθεση και πλήρωσε το τίμημα ενεργειών άλλου.

Χωρίς να ονοματίζει το πρόσωπο που φέρεται να έκανε την καταγγελία με αποτέλεσμα να διακοπούν οι εργασίες αμέσως μόλις ξεκίνησαν, αναφέρει ότι πρόκειται για άτομο που θα βρείτε το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή άτομο που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που έχει εκλεγεί.

Σίγουρα πρόκειται για μία σοβαρότατη καταγγελία και για να μην αφήνονται διάφορες σκιές, καλό θα είναι αφού ο καταγγέλλων είναι δημόσιο πρόσωπο να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια του και ποιο ήταν το δημόσιο συμφέρον που ήθελε να υπερασπιστεί, καθυστερώντας ή και στερώντας την Κάλυμνο από ένα αναπτυξιακό και ουσιαστικό έργο.

Παραθέτουμε αυτούσια τη δήλωση της Ε.ΜΠΙΛΛΗΡΗ

ΔΗΛΩΣΗ

Απαλλαγμένη από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Καλυμνιακού λαού και μετά την αποτίμηση των αποτελεσμάτων στη χθεσινή συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης στην οποία συμμετείχα, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ και δημόσια στους συμπατριώτες μου, προκειμένου να αποκατασταθεί η πραγματική και ουσιαστική αλήθεια των πραγμάτων, σχετικά με το θέμα της καταγγελίας για τη διάνοιξη από τη ΜΟΜ.ΚΑ. του περιφερειακού δρόμου Θέρμα- Αγιος Σάββας και να δηλώσω τα ακόλουθα:

Ποτέ στην ζωή μου δεν φοβήθηκα και δεν κρύφθηκα για τις πράξεις μου. Ό, τι κάνω το κάνω δημόσια και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου.

Δέχθηκα αήθη και πολιτικά απαράδεκτη επίθεση από όσους δεν θέλουν να ακούγεται η φωνή μου, αφού τους ενοχλεί.

Κανένας όμως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία μου με τον Καλυμνιακό λαό. Αφού λοιπόν κάποιοι δεν θέλουν ν’ αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων τους, δηλώνω με κάθε επίσημο τρόπο ότι εγώ δεν είμαι αυτή που θέλουν.

Έχω μάθει να σκέπτομαι πολιτικά και με αρχές ηθικής, όσο αυτές μπορούν να υπάρχουν στην πολιτική και γι αυτό το λόγο δεν μίλησα μέχρις πέρατος της εκλογικής διαδικασίας.

Δεν μπορούσα να μιλήσω τη δεδομένη στιγμή, αλλά πλήρωσα το τίμημα ενεργειών άλλου.

Βρείτε μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ποιος είναι αυτός.

Τώρα η ψηφοφορία τελείωσε.

Ας αναλάβουν επιτέλους κάποιοι την ευθύνη. Ας δείξουν ανάστημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΙΛΛΗΡΗ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός