Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η Κάλυμνος στον υποψήφιο Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη ο οποίος χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 βράδυ. πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού.

Τον Βασίλη Υψηλάντη προσφώνησε ο Πρόεδρος τα Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, φανερά συγκινημένος  για τη θερμή υποδοχη και την Καλυμνιακή  καταγωγή του ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά: Νοιώθω μεγάλη συγκίνηση που βρίσκομαι στον τόπο αυτό που γεννήθηκε ο Πατέρας μου και έζησε με την οικογένεια του που είναι συνεπώς και ο δικός μου τόπος.

Ο πατέρας μου ήταν εμποτισμένος με τη δημιουργικότητα  του κάθε Καλύμνιου  διακρίθηκε στη Ρόδο προσφέροντας τα καλύτερα στον τόπο του. Έτσι λοιπόν θέλω να δώσω την απάντηση σε εκείνους που που ισχυρίζονται ότι η Κάλυμνος δεν διαθέτει εκπρόσωπο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι η Κάλυμνος θα εκπροσωπείται τόσο στις εκλογές όσο και στη Βουλή από το Βασίλη Υψηλάντη

Στη συνέχεια έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, αναφερόμενος στα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε πολλές και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας με μειώσεις φόρων και εισφορών. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις από 28% σε 20%, η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και η πάταξη της γραφειοκρατίας με τη θέσπιση π.χ. ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης και με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής υπογραφής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Υψηλάντης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε εκτενή αναφορά σε τρία βασικά ζητήματα της Καλύμνου αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής μας, για τα οποία θα υπάρξει μέριμνα από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:

1) Έμφαση στην βελτίωση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών.

Ειδικά για την Κάλυμνο που αποτελεί διοικητικό κέντρο της Επαρχίας

2) Βελτίωση των συνθηκών στη λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Η στήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου Καλύμνου με άμεση κάλυψη των αναγκών του αποτελεί προτεραιότητα.

3) Η οργανικότητα και η λειτουργικότητα των σχολείων.

«Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση της Σχολής Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και η προώθηση λειτουργίας τμήματος Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της λειτουργίας της Σχολής Δυτών με διεθνείς συνέργειες θα δώσουν πνοή στην Κάλυμνο και θα δημιουργήσουν συνθήκες μόνιμης αναπτυξιακής τροχιάς» τόνισε ο κ. Υψηλάντης.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου κάλεσε όλους να συστρατευθούν στη νικηφόρα πορεία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία «θα οδηγήσει τη χώρα στην αναγέννησή της και θα χαρίσει στους πολίτες τη χαμένη αισιοδοξία και προοπτική. Με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα ξαναζεί»!

Σε επόμενη ανάρτηση video με στιγμιότυπα από την πολιτική εκδήλωση του Βασίλη Υψηλάντη.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός