Μία σοβαρή καταγγελία έκανε ο  Γιώργος Τρικοίλης δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος ξανά στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» του Γιάννη Γαλουζή, χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στη συνεδρίαση του ΔΣ.

 Ο Γιώργος Τρικοίλης έκανε αναφορά σε συνυποψήφιο της Παράταξης του, εν ενεργεία  δημοτικό σύμβουλο, χωρίς να τον  ονοματίσει, που με παρέμβαση του όπως κατήγγειλε  σε εκλογικό τμήμα το βράδυ των εκλογών αφαίρεσε ψηφοδέλτια της παράταξης μας με σταυρούς στα ονόματα άλλων και έβαλε αντίστοιχα με το όνομα του. Όπως χαρακτηριστικά είπε δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή ποια είναι η πραγματική σειρά για  5ο,6ο,7ο.

Ο Γιώργος Τρικοίλης ανέφερε ότι διαθέτει ατράνταχτα αποδειχτικά στοιχεία και ότι προσέφυγε αρχικά στο εκλογοδικείο ,ενώ θα ακολουθήσει και η καταγγελία ιστον Εισαγγελέα.

 Διακριτική και προσεχτική η στάση του Προέδρου του ΔΣ Ποθητού Μαγκούλια και του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή, που τόνισαν ότι μεν καταδικάζουν το περιστατικό εφόσον έγινε, όμως δεν είναι αρμόδιοι να πάρουν κάποια απόφαση αφού η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Δείτε τα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Τρικοίλης στο ΔΣ αλλά και τις δηλώσεις του στη συνέχεια στην κάμερα του kalymnos-news.gr στo ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέτυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

19-6-2019 Ο Γιώργος Τρικοίλης καταγγέλει αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματοςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός