Στην  Κάλυμνο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο ελληνοαυστραλός  μεγαλοεπιχειρηματίας και ντοκιμαντερίστας Πήτερ Μανέας μαζί με το σκάφος του και τους συνεργάτες του, προκειμένου να καταγράψουν και να αποδώσουν τις ομορφιές της Καλύμνου με μοναδικότητά μέσα από το νέο του δημιούργημα «Μy Greek Odyssey»

Η τηλεοπτική σειρά  “Μy Greek Odyssey”προβάλλεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα τόσο του εξωτερικού, όσο και της Ελλάδας από το Cosmote History 

Ο ελληνοαυστραλός ντοκιμαντερίστας καταγράφει τη δική του όμορφη Οδύσσεια μέσα από το «Μy Greek Odyssey»ταξιδεύοντας σε δεκάδες ελληνικά νησιά.

 Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα ο Πήτερ ταξιδεύει με το γιοτ του σε όλα τα  ελληνικά νησιά με στόχο να πατήσει και στα 227 κατοικημένα .  Στην πρώτη Σεζόν ταξίδεψε σε νησιά του Σαρωνικού και του Ιονίου, όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και τα Κύθηρα απ’ όπου κατάγεται.

Στη δεύτερη σεζόν ξεκίνησε από το Άγιο όρος, ταξίδεψε σε νησιά  του Βόρειου Αιγαίου και στις Κυκλάδες ενώ στην 3η φετινή σεζόν είναι αφιερωμένα στα Δωδεκάνησα.

 Ήδη εδώ και 3 ημέρες βρίσκεται στην Κάλυμνο και σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε τον Πήτερ στα Βλυχάδια, να ετοιμάζεται να κάνει κατάδυση φορώντας την παραδοσιακή στολή του σφουγγαρά το σκάφανδρο.

Ο Πήτερ και οι συνεργάτες του με πολύ ευγένεια δέχθηκαν να μιλήσουν στο φακό του kalymnos-news.gr

Ο  δημιουργός του «Μy Greek Odyssey» Πήτερ Μανέας περιγράφει στο φακό μας την αγάπη του για τη νησιωτική Ελλάδα που αποτελεί ένα παράδεισο, ιδιαίτερα για την ελληνική διασπορά που της λείπει η πατρίδα.

Επίσης στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησαν και οι συνεργάτες της παραγωγής 

Η Υπεύθυνη παραγωγής στην Ελλάδα, η γλυκιά Ιωάννα Κοντογεώργου μίλησε για την μεγάλη αυτή παραγωγή και όπως είπε τα γυρίσματα από Κάλυμνο θα είναι έτοιμα να προβληθούν μετά από ένα χρόνο ακριβώς.

 Σκηνοθέτης της εκπομπής ο Ελληνοαυσταρλός με καταγωγή από την Μάνη  Αλεξανδρος Μπεγιέτης

Για τα γυρίσματα στην Κάλυμνο συνεργάστηκαν με τον Πήτερ οι επαγγελματίες δύτες και εκπαιδευτές Παύλος Ταβουλάρης και Μιχάλης Κουμπάρος

Δείτε το εντυπωσιακό ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

15-6-2019 Ο ελληνοαυστραλός ντοκιμαντερίστας Πήτερ Μανέας στην Κάλυμνο για γυρίσματαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός