Οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 28/6/2019 και ήδη αναρτήθηκαν πριν από λίγο από το 1ο και 2ο ΓΕΛ Καλύμνου.

Να σημειώσουμε, ότι όπως το υπουργείο διευκρινίζει οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν  στα Λύκεια  περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για μια πολύ καλή χρονιά με αρκετές επιτυχίες για τα παιδιά των δύο Γενικών Λυκείων της Καλύμνου, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν σε ορισμένα μαθήματα.

 Μιλώντας στο kalymnos-news.gr ο υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου Ποθητός Μαγκούλιας και η υποδιευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Γεωργία Τσιριγώτη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για πολύ καλές βαθμολογίες που θα επιτρέψουν στα παιδιά να εισαχθούν σε ΑΕΙ που επιθυμούν.

Σύμφωνα τώρα από μία πρώτη εικόνα, φαίνεται ότι υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός παιδιών από τα Λύκεια Καλύμνου που συγκεντρώνουν πάνω από 18.000 μόρια, ενώ υπάρχουν και παιδιά που ξεπερνούν τα 19.000 μόρια.

Δείτε τα όσα είπαν καθηγητές ,μαθητές και γονείς στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες

28-6-2019 Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός