Υψηλές βαθμολογίες για αρκετούς μαθητές του 1ου και 2ου ΓΕΛ Καλύμνου στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019.

3684

Οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 28/6/2019 και ήδη αναρτήθηκαν πριν από λίγο από το 1ο και 2ο ΓΕΛ Καλύμνου.

Να σημειώσουμε, ότι όπως το υπουργείο διευκρινίζει οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν  στα Λύκεια  περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για μια πολύ καλή χρονιά με αρκετές επιτυχίες για τα παιδιά των δύο Γενικών Λυκείων της Καλύμνου, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν σε ορισμένα μαθήματα.

 Μιλώντας στο kalymnos-news.gr ο υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου Ποθητός Μαγκούλιας και η υποδιευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Γεωργία Τσιριγώτη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για πολύ καλές βαθμολογίες που θα επιτρέψουν στα παιδιά να εισαχθούν σε ΑΕΙ που επιθυμούν.

Σύμφωνα τώρα από μία πρώτη εικόνα, φαίνεται ότι υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός παιδιών από τα Λύκεια Καλύμνου που συγκεντρώνουν πάνω από 18.000 μόρια, ενώ υπάρχουν και παιδιά που ξεπερνούν τα 19.000 μόρια.

 Αναλυτικό ρεπορτάζ της Μπέττυ Μαϊλλη και του Μάμας Χαραμαντά με δηλώσεις καθηγητών, παιδιών και γονιών σε επόμενη μας ανάρτηση.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός