Η ευχαριστήρια επιστολή του Μανώλη Μουσελλή.

1658

Ο Μανώλης Μουσελλής ο πρώτος με 3.492 σταυρούς εκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, με επιστολή του ευχαιριστεί όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του και δεσμεύεται να αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας.

Παραθέτουμε αυτούσια την ευχαριστήρια επιστολή του: 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που στηρίξατε με την ψήφο σας την υποψηφιότητά μου για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Νοτίου Αιγαίου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους συγγενείς, συνεργάτες και φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθειά μου.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».
Τέλος ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για τον κοινό αγώνα που δώσαμε συμβάλλοντας από κοινού στην νικηφόρα πορεία της παράταξης.
Είναι μεγάλη η ευθύνη και η τιμή στο πρόσωπό μου να εκπροσωπήσω τα νησιά μας και τους πολίτες της Επαρχίας Καλύμνου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Από εδώ και στο εξής αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα των νησιών μας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυσή τους. 
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! 

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλυμνίων
Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός