Με επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη συμμετοχή αθλητών, ολοκληρώθηκε το 2o Περιφερειακό τουρνουά Juniors Νοτίου Αιγαίου – Κάλυμνος 2019 που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Καλύμνου από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου 2019 και φιλοξενήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Kalymnos Tennis Club στον Ρότσο.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 178 αθλητές από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου που ασχολούνται με το άθλημα του τένις, ενώ πολλοί ήταν οι συνοδοί, οι προπονητές και οι διοικητικοί παράγοντες που
συμμετείχαν στην διοργάνωση.
Κύριο χαρακτηριστικό αυτού του τουρνουά ήταν το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν 250 παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες juniors εκτός των red και orange.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, συνοδούς και εθελοντές για την συμμετοχή και την συνεργασία τους, με ξεχωριστή μνεία στην συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που στέκεται πάντα αρωγός στις αθλητικές διοργανώσεις, σε όλα τα νησιά της περιοχής ευθύνης της.
Το τουρνουά της Καλύμνου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και ξεχώρισε από κάθε άλλο, έχοντας κυρίως ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός