Ανείπωτη τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκαν δύο νεαρά κορίτσια στην ίδια πισίνα

2496

Δύο νεαρά κορίτσια, αδελφές  από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών, που ήρθαν από το εξωτερικό στη χώρα μας για διακοπές, βρήκαν τραγικό θάνατο απόψε στη Ρόδο, στην πισίνα ξενοδοχείου  της περιοχής Ιαλυσού όπου κολυμπούσαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο κοπέλες, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ.

Μάλιστα αρχικά το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαίνονταν. 

Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Οι πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, παραπέμπουν στο ότι η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.Οι δύο Γαλλίδες, ειχαν έρθει στη Ρόδο για διακοπές, μαζί με μία ακομα αδελφή τους, πριν από μερικές μέρες, και διέμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο της Ιαλυσού. 

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού  να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ιαλυσού που εκτιλύχθηκε η τραγωδία, βρίσκονταν και διενεργούσαν έρευνες ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας που διατάχθηκε. Αύριο θα προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου σε βάρος των οποίων αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

(ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ)

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε αργά το βράδυ η παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΡΟΔΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ 
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός