Το αρχαιολογικό Μουσείο Καλύμνου επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη πρωί 30 Ιουλίου 2019 αντιπροσωπείας από το Τάρπον Σπρινγκς που συνόδευαν οι Δημάρχοι Ι.Γαλουζή και Κρις Αλαχούζος.

 Ο Καλύμνιος Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος μιλώντας στον φακό του kalymnos-news.gr έκανε μία σύντομη  παρουσίαση των επισκεπτών που βρίσκονται στην Κάλυμνο με δική του πρωτοβουλία και πρόσκληση.

 Όπως είπε πρόκειται  για εξέχουσες προσωπικότητες και είναι ο παγκοσμίου φήμης ζωγράφος Christopher Still ,ο Jason Dunkel  Πρόεδρος του Νοσοκομείου Advent Hecalth North Pinellas Hospital και ο τοπικός Εισαγγελέας Μichael Kouskoutis.

Ο  Christopher Still κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο θα δημιουργήσει πίνακες ζωγραφικής με γραφικά σημεία της Καλύμνου που θα παρουσιάσει σε έκθεση στο Τάρπον Σπρινγκς.

Επίσης θα  έχει συναντήσεις με ντόπιους κατοίκους ενώ θα συνοδεύεται από τον οπερατέρ Kevin Starkey που θα πάρει πλάνα για να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την Κάλυμνο.

Ο  Πρόεδρος του  Νοσοκομείου στο Τάρπον Σπρινγκς Advent Hecalth North Pinellas Hospital,πραγματοποίησε  σήμερα Τρίτη επίσκεψη στο Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου και συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή Μανώλη  Βόλο και συζήτησαν τις δυνατότητες μιας νοσοκομειακής συνεργασίας

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-7-2019 Επίσκεψη στο Μουσείο από τους Δημάρχους Ι.Γαλουζή και Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζο



Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός