Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για τις συνεργασίες και την επιστολή που έστειλε στους επικεφαλής των άλλων Παρατάξεων (video)

1416

Επιστολή με ημερομηνία 22 Ιουλίου 2019 απέστειλε ο νεοεκλεγείς  Δήμαρχος  Δημήτρη Διακομιχάλης στους επικεφαλής  των άλλων πέντε Δημοτικών Παρατάξεων για τις συνεργασίες που θα επιδιώξει ενόψει της νέα Δημαρχιακής  θητείας που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Για την επιστολή αυτή μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr και στον Μάμα Χαραμαντά την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 ο Δημήτρης Διακομιχάλης.

Στο πρώτο σκέλος της επιστολής ο Δημήτρης Διακομιχάλης αναφέρεται στη διαδικασία  που θα ακολουθηθεί προκειμένου οι Επικεφαλής των Παρατάξεων ,εφόσον επιθυμούν, να αναλάβουν και να συμμετέχουν ενεργά στην παρακολούθηση και υλοποίηση κάποιου έργου-δράσης.

Στο δεύτερο σκέλος αναφέρεται στην αναγκαιότητα συνεργασιών, στα πλαίσια του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» γνωρίζοντας ότι μέχρι τέλος Αυγούστου και πριν την ημέρα ανάληψης της Δημοτικής αρχής την 1 η Σεπτεμβρίου 2019 θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Για τις συνεργασίες αυτές σημειώνει ότι θα επιδιωχθεί η  όσο δυνατόν ευρύτερη συνεργασία με άλλες δημοτικές παρατάξεις στη βάση προγραμματικών συμφωνιών ώστε να υπάρξει μία σταθερή και δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας  πλειοψηφία στο Δημοτικό συμβούλιο για την προώθηση και υλοποίηση  των μεγάλων έργων υποδομής και την αντιμετώπιση αποτελεσματικά των προβλημάτων καθημερινότητας.

 Όπως τονίζει σε  καμιά περίπτωση δεν είναι στις προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής η αναζήτηση ευκαιριακών πλειοψηφιών ή πλειοψηφιών κατά περίπτωση.

Επίσης επισήμανε ότι το βασικό κορμό της νέας Δημοτικής Αρχής θα αποτελέσουν στελέχη της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» την οποία ο Καλυμνιακός λαός κατέταξε στην πρώτη θέση.

 Δείτε τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο φακό του kalymnos-news.gr στο video που ακολουθεί ,ενώ παραθέτουμε και αυτούσια την επιστολή που απευθύνει στους επικεφαλής των δημοτικών Παρατάξεων.

25-7-2019 Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός