Ρόδος: Αυνανιζόταν μέσα σε λεωφορείο και επικαλέστηκε… φαγούρα!

1429

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό με ένα νεαρό Έλληνα επιδειξία που αυνανιζόταν με… πάθος μέσα σε λεωφορείο στο Μανδράκι της Ρόδου προκαλώντας την αηδία και την οργή των επιβατών που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγο αργότερα, τον άκουσαν έκπληκτοι να δικαιολογείται ότι τον έπιασε φαγούρα και απλώς ξυνόταν!

Το απίθανο επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο λεωφορείο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το νοσοκομείο του νησιού ως το Μανδράκι και μια 21χρονη επιβάτιδα έπαθε σοκ, όταν είδε τον συνομήλικό της να χαϊδεύει περιπαθώς το γεννητικό του όργανο που βρισκόταν σε στύση! Αμέσως κάλεσε από το κινητό της την Αστυνομία και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο 21χρονος συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας στην οποία, σύμφωνα με την «Δημοκρατική», προέβαλε την αστεία δικαιολογία ότι έβγαλε το μόριό του για να το… ξύσει. Εκείνη του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη, του όρισε ρητή δικάσιμο για τις 5 Μαΐου του 2020 και τον παρέπεμψε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου.

(ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)