Στο Δημαρχείο σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής δέχθηκε τον Καλύμνιο Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζο μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες που επισκέφτηκαν την Κάλυμνο με δική του πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το διακεκριμένο αμερικανό  ζωγράφο Christopher Still ,τον Jason Dunkel  Πρόεδρο του Νοσοκομείου Advent Hecalth North Pinellas Hospital και τον τοπικό Εισαγγελέα του Τάρπον Μichael Kouskoutis. Μαζί τους και ο  οπερατέρ Kevin Starkey.

Να σημειώσουμε ότι  Christopher Still κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο  δημιούργησε πίνακες ζωγραφικής με γραφικά τοπία της Καλύμνου που θα παρουσιάσει σε έκθεση στο Τάρπον Σπρινγκς.

Επίσης είχε συναντήσεις με ντόπιους κατοίκους ενώ συνοδευόταν από τον οπερατέρ Kevin Starkey που πήρε αρκετά πλάνα για να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την Κάλυμνο.

Ο  Jason Dunkel  Πρόεδρος του  Νοσοκομείου στο Τάρπον Σπρινγκς Advent Hecalth North Pinellas Hospital,πραγματοποίησε  την περασμένη Τρίτη επίσκεψη στο Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου και συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή Μανώλη  Βόλο και συζήτησαν τις δυνατότητες μιας νοσοκομειακής συνεργασίας.

Επίσης μαζί ήταν και ο τοπικός Εισαγγελέας του Τάρπον Σπρινγκς Μichael Kouskoutis.

Σε μία λιτή εκδήλωση μετά από σύντομες προσφωνήσεις o  Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής πρόσφερε σε όλους τους επισκέπτες συμβολικά δώρα σχετικά με την  ιστορία και παράδοση της Καλύμνου.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

31-7-2019 Αναμνηστικά δώρα από το Δήμαρχο Ι.Γαλουζή στην αντιπροσωπεία του Τάρπον ΣπρινγκςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός