Γιάννης Γαλουζής και Μιχάλης Μπούκης με επιστολές τους επισημοποιούν τη συνεργασία τους με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη.

1243

Με επιστολές που φέρουν σημερινή ημερομηνία 28 Αυγούστου 2019, οι επικεφαλής των  Παρατάξεων «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» Ιωάννης Γαλουζής και «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» Μιχάλης Μπούκης επισημοποιούν τη συνεργασία τους και τη συμμετοχή στη νέα Δημοτική Αρχή με το Δημήτρη Διακομιχάλη.

Στην επιστολή του ο Γιάννης Γαλουζής αναφέρει ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Δ.Διακομιχάλη για την ανάληψη της Διοίκησης της ΔΕΥΑΚ από στέλεχος της Παράταξης του, ενώ διευκρινίζει ότι η συνεργασία γίνεται με διακριτά πλαίσια και θα διατηρηθεί η αυτοτέλεια της παράταξης .

Στο ίδιο μήκος κινείται και η επιστολή του Μιχάλη Μπούκη που αναφέρει ότι αποδέχεται να αναλάβει ο ίδιος την Προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου και να συνεργαστεί με τη νέα Δημοτική Αρχή διατηρώντας παράλληλα και την αυτοτέλεια της Παράταξης του.

 Να σημειώσουμε ότι η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που πρώτο το kalymnos-news.gr δημοσίευσε, για οριστικοποίηση της συνεργασίας της Παράταξης του με τις Παρατάξεις του Γιάννη Γαλουζή και του Μιχάλη Μπούκη

Παραθέτουμε αυτούσιες τις δύο επιστολές
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός