Στο φακό του  kalymnos-news.gr και στον Μάμα Χαραμαντά μίλησε σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για την επικείμενη ορκωμοσία του ίδιου και του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης ανακοίνωσε ότι η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 7.30 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου και απηύθυνε  κάλεσμα σε όλους του Καλύμνιους και τις Καλυμνιές να παραστούν .

Μιλώντας για τον χώρο που επιλέχθηκε, είπε ότι πρόκειται για μια συμβολική κίνηση και για πρώτη φορά θα γίνει η ορκωμοσία στην ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της Καλύμνου.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του τέθηκαν για τις συνεργασίες και τις συμπράξεις με άλλες δημοτικές παρατάξεις, άφησε όμως να εννοηθεί, ότι αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ορκωμοσία οπότε και θα ανακοινωθούν,

 Επίσης ανέφερε ότι κατά την ορκωμοσία θα γίνουν και οι  προγραμματικές δηλώσεις της νέας Δημοτικής Αρχής, ενώ επισήμανε το βάρος που θα δοθεί από τη Δημοτική Αρχή σε θέματα καθημερινότητας ,κυκλοφοριακό, θόρυβος, παραεμπόριο ,καθαριότητα,ευταξία πόλης.

Δείτε τα όσα αναλυτικά είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

19-8-2019 Την Τετάρτη 28 Αυγούστου η ορκομωσία του νέου Δημοτικού συμβουλίουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός