Υπέροχη η συναυλία Αγάπης που δόθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου στις 9.00 το βράδυ.

Το ανοιχτό θέατρο της Χώρας πλημμύρισε από κόσμο και οι Καλύμνιοι καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στη συναυλία έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν.

Διοργανωτής της συναυλίας ο Μικές Κουλλιάς

Τραγούδησαν η Καίτη Κουλλιά, ο Μικές Κουλλιάς, η Νάσια Ιακώβου, η Ιωάννα Μελά, ο Σπύρος Ζαίρης, ο Γιώργος Καμπούρης,ο Μανώλης Πόλιας, ο Φανούρης Συνδάγγελος,ο Γιάννη Μαγκάκης ,ο Λευτέρης Σωτηριάδης, ο Βασίλης Κυπραιος,ο Γιώργος Γαλόπουλος

Στο μπουζούκι ο Μανώλης Μεϊμάρης και κιθάρα ο Γιώργος Μεϊμάρης

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του  Φιλανθρωπικού Σωματείου Καλύμνου « Άγιος Νικόλαος».

 Ένα σωματείο με μεγάλη κοινωνική προσφορά που στηρίζει οικονομικά τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη .Εντυπωσιακά τα χρηματικά ποσά που διατέθηκαν στα 40 χρόνια δραστηριοποίησης του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Πρόεδρος του Μ.Ασωνίτη στον χαιρετισμό της, τα πρώτα 23 χρόνια λιετουργίας του μέχρι και το 2001 διατέθηκαν 160 εκατομμύρια δραχμές και από το 2002 μέχρι σήμερα 600.000 ευρώ.

Δείτε αποσπάσματα από την εντυπωσιακή και υπέροχη συναυλία όπως τα κατέγραψε ο φακός του kalymnos-news.gr στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

23-8-2019 Υπέροχη η «συναυλία αγάπης» στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός