Όλα έτοιμα στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου για τη σημερινή ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη και των νέων Δημοτικών Συμβούλων .

1033

Όλα είναι έτοιμα στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου για τη σημερινή ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη και των νέων Δημοτικών Συμβούλων .

 Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 7.30 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας.

Σύμφωνα με  το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  πριν την τελετή ορκωμοσίας θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα με την Ιωάννα Μελά και δυο 15χρονα κορίτσια που θα τραγουδήσουν. Επίση μετά το τέλος της τελετής θα παρατεθεί μπουφές και ο αρχιμουσικός Νικόλαος Μαμάκας θα αποδώσει στο πιάνο γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών.

 Η τελετή ορκωμοσίας θα ξεκινήσει με την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου από τον Μητροπολίτη κ.κ Παίσιο και θα ακολουθήσει η ορκωμοσία των νέων Δημοτικών συμβούλων.

Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος για σύντομο χαιρετισμό στο Βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη που θα τιμήσει με την παρουσία την εκδήλωση και θα αναγνωστούν μηνύματα του  Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα και του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Ακολούθως θα δοθεί ο λόγος στον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή και την τελετή θα κλείσει ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης με τη δική του ομιλία.