Απάντηση στα σχόλια του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη για την αξιοπιστία των 2 λεωφορείων που δώρισε στο Δήμο ο Γιάννης Χαλίκος από τους υπεύθυνους του Γραφείου του στην Κάλυμνο. (video)

1290

Ενοχλημένος είναι ο Γιώργος Τρικοίλης υπεύθυνος του Γραφείου του Γιάννη Χαλίκου στην Κάλυμνο, για σχόλιο του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη αναφορικά  με την ποιότητα και την αξιοπιστία των δύο λεωφορείων που δώρισε στο Δήμο ο Γιάννης Χαλίκος για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας.

 Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος μιλώντας στο kalymnos-news.gr για τα 5 ακινητοποιημένα λεωφορεία της Δημοτικής  Συγκοινωνίας και αναφερόμενος στα 2 λεωφορεία που δώρισε ο Γιάννης Χαλίκος άφησε αιχμές για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους λέγοντας: « Ο κ. Χαλίκος δεν ήξερε τον παγίδευσαν οι συνεργάτες του».

Η φράση αυτή ενόχλησε τον Γιώργο Τρικοίλη και σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 έχοντας δίπλα του συνεργάτη του Γραφείου Αντώνη Κοπανέζο έκαναν αναφορά στο ιστορικό της αγοράς και έδωσαν απαντήσεις στα σχόλια του Δημήτρη Διακομιχάλη.

Δείτε τα όσα είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς  για το kalymnos-news.gr

18-9-2019 Απάντηση στη αναφορά του Δ.Διακομιχάλη για την ποιότητα των 2 λεωφορείων που δώρισανΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός