Στην Κάλυμνο βρισκόταν από την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 ο Υπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας εκπροσωπώντας  την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα.

 Χθες Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019,πρώτη εργάσιμη ημέρα από την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη.

 Εισερχόμενος στο Γραφείο του Δημάρχου ,ο Δημήτρης Διακομιχάλης τον καλωσόρισε θέτοντας τους άμεσα δύο θέματα που τα χαρακτήρισε κορυφαία και άμεσα . Το άνοιγμα και η λειτουργία της ΔΟΥ Καλύμνου και η λειτουργία στην ΑΕΝ Καλύμνου του Τμήματος Μηχανικών.

 Ο Μάνος Κόνσολας μετά τις ευχές τους στο Δήμαρχο, απαντώντας είπε  ότι είναι υποχρεωμένος να είναι ένας εταίρος του Δήμου Καλυμνίων για την ανάδειξη  όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν και μαζί να χαράξουν την επίλυση τους .

 Ακολούθησε συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Δημάρχου και σύσκεψη  με τους αντιδημάρχους και εκπροσώπους φορέων. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε συνέντευξη από κοινού. .

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ θα ενημερώσει τα μέλη του για τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου  Μπέττυς Μαίλλη για το υποθαλάσσιο πάρκο, τόσο ο Υφυπουργός όσο και ο Δήμαρχος απάντησαν ότι ήδη το θέμα έχει δρομολογηθεί και θα υπάρξει το επόμενο διάστημα σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα επιλύει το πρόβλημα ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

2-9-2019 Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη και του Υφυπουργού ΤουρισμούΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός