Δάκρυσε η Κάλυμνος στο «τελευταίο αντίο» του χαμογελαστού κοριτσιού της 25χρονης Κυριακούλας.

5097

Δάκρυσε η Κάλυμνος σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα στο “τελευταίο αντίο” του χαμογελαστού κοριτσιού της 25χρονης Κυριακούλας Χατζηιωάννου

Πλήθος κόσμου στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στις 4.00 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό  Σωτήρος Χριστού χοροστατούντος του Μητροπολίτη κκ. Παισίου.

 Από της 11.00 το πρωί που σορός της Κυριακούλας μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό εκατοντάδες ήταν οι Καλύμνιοι και οι Καλυμνιές που πέρασαν να ασπαστούν.

Συγκινητικές οι στιγμές που νέες και νέοι περνούσαν να ασπαστούν και να εναποθέσουν λίγα λουλούδια στο χαμογελαστό κορίτσι, στη συμμαθήτρια τους, στη φίλη τους, στη συμπατριώτισσα τους, που τόσο νωρίς έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλλων

Αβάσταχτος ο πόνος και η θλίψη για την μητέρα της Μαρία για τον πατέρα της Βασίλη για τα αδέλφια της Ειρήνη και Γιάννη για τις γιαγιάδες της Κυριακούλα και Ειρήνη ,για τις θείες και θείους της . Βαθιά συγκίνηση για όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστός  αλλά και όλο τον κόσμο που βρέθηκε για το τελευταίο αντίο.

Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο της Λιμνιώτισας

Η Κυριακούλα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στην Αθήνα όπου το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

 Η Κυριακούλα έφυγε χαμογελαστή όπως ήταν πάντα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Σπούδασε στην Οδοντική Τεχνολογία ΑΤΕΙ Αθήνας και εργαζόταν στην Αθήνα.

Ένα πανέμορφο κορίτσι, αγνό, χαρούμενο, χαμογελαστό, αγαπητό,  με πηγαίο χιούμορ, γεμάτο ζωντάνια, δραστήριο,  με αγάπη στον συνάνθρωπο του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα  η Κυριακούλα έδωσε με χαμόγελο ,με αξιοπρέπεια, με θάρρος, με περισσή δύναμη έναν άνισο  αγώνα για τη ζωή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Καλύμνου που την υποδέχθηκε πριν λίγο. Αιωνία της η μνήμη.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός