Δημοτική συγκοινωνία Καλύμνου «ώρα μηδέν»,αφού και το μοναδικό λεωφορείο από τα πέντε που είχε απομείνει σε κίνηση σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 υπέστη βλάβη.

Να θυμίσουμε τις δηλώσεις  του δήμαρχου Δημήτρη Διακομιχάλη μόλις χθες Δευτέρα στο kalymnos-news.gr για τα προβλήματα και ότι από τα 5 λεωφορεία, κινείται μόνο το ένα και μάλιστα το παλιό αυτό με τις πορτοκαλί πινακίδες. Τα 3 βρίσκονται εκτός Καλύμνου λόγω βλαβών, ενώ το τέταρτο λεωφορείο μπήκε στο συνεργείο εδώ στην Κάλυμνο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στα φρένα.

Μία ημέρα μετά και το μοναδικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγια υπέστη  βλάβη στο Βαθύ και η δημοτική συγκοινωνία έμεινε με πέντε ακινητοποιημένα  λεωφορεία.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr άμεσα ενημερώθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης που βρίσκεται στην Αθήνα σε ταξίδι αστραπής για υπηρεσιακούς λόγους  και έδωσε εντολή για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες δρομολόγησης ενοικιασμένων λεωφορείων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

 Σε επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη μας ζήτησε να μεταφέρουμε, ότι λυπάται για την εξέλιξη αυτή, θα ήθελε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που θα υποστεί και δεσμεύεται ότι θα είναι στις πρώτες  προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχή η ανανέωση του στόλου λεωφορείων με καινούργια  και αξιόπιστα.