Από τον Φιλαθλητικό Καλύμνου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Φιλαθλητικός  Καλύμνου,  έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα. κατακτώντας   15 συνολικά μετάλλια : 6 χρυσά, 1 αργυρό και 8 χάλκινα με μονο 7 κολυμβητές

Στους αγώνες συμμετείχαν 15 σύλλογοι και ο Φιλαθλητικός κατέκτησε την 3η θέση της βαθμολογίας γυναικών με την Χαντσαρίδου Νίκη και τρείς παγκορασίδες, την Μελά Κατερίνα, την Διακομιχάλη Μαρία και την Μάρθα Άννα στην πρώτη επίσημη παρουσία τους, γράφοντας ιστορία στο θεσμό των αγώνων !!!

Τα μετάλλια κατέκτησαν

Χαντσαριδου Νικη 2χρυσα,1 ασημενιο,1αργυρο

Μελα Κατερινα 2 χρυσα,2 αργυρο

Διακομιχαλη Μαρια 2 χρυσα, 2 αργυρο

Μελας Χρηστός 1αργυρό

Καραφυλλακης Παντελής 1αργυρο

Μάρθα Άννα 1αργυρο

Επίσης καλά πλασαρίσματα (4η θέσεις ) με τον Μελά Χρήστο ,Αλαχιώτη Κλεάνθη, Καραφυλλάκη Παντελή και τον πολίστα μας Διαμαντή Μιχάλη που κολύμπησε για να ενισχύσει τους μικρούς του Φιλαθλητικού

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. συγχαίρει την προπονήτρια  Χαντσαρίδου Νίκη και όλα τα παιδιά για τις  επιτυχίες ! Είμαστε υπερήφανοι για εσάς !!!

Το σύνθημα του συλλόγου μας είναι…

Σωστά από την Αρχή, Σωστά για Πάντα

Προάγουμε τον αθλητισμό χωρίς άγχος και πίεση για την νίκη, πλάθοντας όχι μόνο αθλητές με γερά σώματα αλλά και προσωπικότητες με ήθος,ταπεινότητα και σεβασμό!

Τα καλύτερα έρχονται
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός