Ευδοκία Νίννη & Μαρία Χρυσάκη της ΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ δοκιμάστηκαν επιτυχώς από τον Σπόρτιγκ .

2022

Ο πρόεδρος , τα μέλη του ΔΣ και οι προπονητές της Ένωσης Αττάλου & Καλύμνου ( ΕΑΚΑ) βρίσκονται στην υπερήφανη θέση να ενημερώσουν το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι την περασμένη βδομάδα οι αθλήτριες, που ανέβασαν το μπασκετικό επίπεδο στα Δωδεκάνησα , οι αθλήτριες που σήκωσαν ψηλά την ομάδα μας στο ψηλότερο βάθρο τα τρία τελευταία χρόνια μαζί με τα άλλα παιδιά και έβαλαν την ΕΑΚΑ μας να πρωταγωνιστεί στον άθλημα που αγαπάμε , το μπάσκετ , οι αθλήτριες Ευδοκία Νίννη & Μαρία Χρυσάκη δοκιμάστηκαν επιτυχώς από τον Σπόρτιγκ , αθηναϊκή ομάδα , ο οποίος πρωταγωνιστεί στην Α1 κατηγορία και είναι θέμα και μόνο θέμα η τελική απόφαση να βγει από τις ίδιες της αθλήτριες , αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην αθηναϊκή ομάδα και μάλιστα της Α1.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Θάνος Σόφτσης εμφανώς ικανοποιημένος από την δοκιμασία των αθλητριών της ΕΑΚΑ , δηλώνει ένθερμος για την απόκτηση τους , καθώς προσβλέπει ευοίωνο το μέλλον τους κοντά του και κοντά στην ομάδα του Σπόρτιγκ.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της καρδιάς μας Ευδοκία Νίννη & Μαρία Χρυσάκη για την επιτυχία τους αυτή ,μετά από πολλά χρόνια έχει να συμβεί αυτό να υπάρχει δηλαδή η ευκαιρία να παίξει αθλήτρια ξανά στην Α1, μετά τις Αδελφές Βολωνάκη .

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές της ομάδας της ΕΑΚΑ για την άρτια μπασκετική τους εκπαίδευση και τους αφανείς ήρωες τους γονείς τους για την σωστή τους καθοδήγηση και διαπαιδαγώγηση .