Με επιστολή η Εταιρεία που αντιπροσωπεύει την OTOKAR στην Ελλάδα απαντά για τις βλάβες στα 2 λεωφορεία που δώρισε στο Δήμο Καλυμνίων ο Γιάννης Χαλίκος

1332

Με επιστολή της που φέρει ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2019 η Εταιρεία  Bus and Coach Hellas που αντιπροσωπεύει τα οχήματα OTOKAR στην Ελλάδα, κάνει αναφορά στις βλάβες των 2 λεωφορείων που δώρισε στο Δήμο Καλυμνίων o Γιάννης Χαλίκος και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν από τον Εμμανουήλ Ψαρρά συνεργάτη του Γραφείου Ι.ΧΑΛΙΚΟΥ στην Κάλυμνο.

Στην επιστολή της αυτή η εν λόγω αντιπροσωπεία θεωρεί την  αναφορά του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη στο kalymnos-news.gr : “παρασύρθηκε ο κ. Χαλίκος από τους συνεργάτες του και προέβη στην συγκεκριμένη αγορά των δύο Λεωφορείων, τα οποία όπως είπε είναι κατά πολύ φθηνότερα από τον ανταγωνισμό” ,ότι υπονομεύει και βάλλει την αξιοπιστία των προϊόντων και την εταιρεία. Τις  δηλώσεις του Δημάρχου για τα εν λόγω αυτοκίνητα τις θεωρεί  αβάσιμες και ότι αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση τόσο για την εταιρεία όσο και για το εργοστάσιο της ΟΤΟΚΑR στο οποίο είναι  αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τονίζει το εργοστάσιο της OTOKAR είναι από τα κορυφαία σε παραγωγή και πωλήσεις λεωφορείων στην Τουρκία.

Στη ίδια επιστολή αναφέρεται ότι σχετικά με τις ζημιές που προέκυψαν στα 2 λεωφορεία μετά το πέρας της εγγύησης η ενημέρωση που είχε  η αντιπροσωπεία  ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη ,ενώ επισημαίνει ότι η μέθοδος που ακολουθήθηκε σε επισκευή λεωφορείου ως μη επίσημη και εγκεκριμένη ουδέποτε τους βρήκε σύμφωνους.

 Είναι φανερό ότι με αυτές τις αναφορές η αντιπροσωπεία επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για την κατάσταση των λεωφορείων στους υπεύθυνους της Δημοτικής συγκοινωνίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή της Bus and Coach Hellas
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός