Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του «ΠΡΩΤΕΑ» πήραν 44 μετάλλια στους αγώνες στο Καρπενήσι. Σημαντικές επιτυχίες και από τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

1303

Ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Ομιλος Καλύμνου επιστρέφει από το Καρπενήσι, στο οποίο πραγματοποιήθηκε 7-8 Σεπτεμβρίου 2019 το παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας, έχοντας στις αποσκευές του 22 χρυσά 15 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια.

Στο πρωτάθλημα, το οποίο διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας συμμετείχαν 12 αθλητικά σωματεία.

Η αποστολή των 23 αθλητών του Πρωτέα κατάφερε να τερματίσει 2η στη γενική βαθμολογική κατάταξη, πολύ κοντά στην αήττητη ομάδα του Αλιβερίου και με μεγάλη διαφορά μπροστά από την ομάδα της Μήλου. Για πρώτη φορά στα Καλυμνιακα κολυμβητικά χρονικά ο Πρωτέας Καλύμνου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία παίδων, παμπαίδων Α και Β.

Το διοικητικό συμβούλιο του Πρωτέα συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων Μιχάλη Γλυνάτση για την αφοσίωση και το πάθος του.

Ευχαριστεί θερμά τη Blue star ferries, χάρη στην ευγενική χορηγία της οποίας πραγματοποιήθηκε αυτή η μεγάλη αποστολή.

Επιτυχίες και για τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Την πρώτη ημέρα στους ίδιους αγώνες στο Καρπενήσι με εξαιρετική εμφάνιση 7 αθλητές και αθλήτριες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κέρδισαν 9 μετάλλια.
Συνολικά:
Ξεκίνημα αγώνων το πρωί με 3 χρυσά μετάλλια σερί και 1 χάλκινο!
Πρωί:
50μ ύπτιο
1η Χαντσαριδου Νίκη 
1η Μελά Κατερίνα\

1η Διακομιχάλη Μαρία
3ος Καραφυλλακης Παντελής

Απόγευμα’
1η Μελά Κατερίνα ελεύθερο ΠΚΑ
2η Χαντσαριδου Νίκη ελεύθερο γυναικών
3η Διακομιχάλη Μαρία ελεύθερο ΠΚΒ
3η Μελά Κατερίνα πεταλούδα
3ος Μελάς Χρήστος πεταλούδα ΠΠΑ
-Μεγάλη επιτυχία στα 4Χ50μ Μικτή Ομαδική Γυναικών απέναντι σε όλους τους συλλόγους, με τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες! Ομάδα: η προπονήτρια Χαντσαρίδου Νίκη και οι μικρές αθλήτριες Μελά Κατερίνα , Μάρθα Αννα και Διακομιχάλη Μαρία. Τα κορίτσια  έκαναν την έκπληξη.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός