Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Τρικοίλης

1178

Ορκίστηκε σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 ως δημοτικός σύμβουλος ο Γεώργιος Τρικοίλης του Στυλιανού.

Η τελετή ορκωμοσίας έγινε στο Δημαρχιακό μέγαρο, στην αίθουσα συσκέψεων,ενώπιον του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη στις 11.00 το πρωί.

Παρόντες ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Τσέρος , Σεμίραμις Ψαρομπά ,Παντελής Ζωίδης ,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας, ο δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Γιαννικουρής.

Η ορκωμοσία του Γιώργο Τρικοίλη ως δημοτικού συμβούλου έγινε στα  πλαίσια  υλοποίησης της υπ’ άριθμ Α502/2019 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Δωδεκανήσου (Τμήμα 1ο) που έκανε δεκτή ένσταση του  και τροποποίησε την υπ’ αριθμ. 37/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κω που επικύρωσε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 26-5-2019 και 2-6-2019 στο Δήμο Καλυμνίων ανακηρύσσοντας τον ενιστάμενο έκτο (6ο) τακτικό δημοτικό σύμβουλο της εκλογικής περιφέρειας του Δήμου Καλυμνίων, με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ».

Συγκεκριμένα ακύρωσε 9 ψηφοδέλτια της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» που έφεραν αντίστοιχους σταυρούς στο όνομα Ιωάννη Διαμαντής. Μετά από αυτή την μεταβολή ο Ιωάννης Διαμαντής από τους 223 σταυρούς κατήλθε στους 214 και την 6η θέση κατέλαβε ο Γεώργιος Τρικοίλης με 217 σταυρούς.

Μετά την ορκωμοσία ο Γιώργος Τρικοίλης παραχώρησε συνέντευξη στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου και την ορκωμοσία του πλαισιούμενος από τους δικηγόρους που χειρίστηκαν από την πλευρά του την υπόθεση Γιώργο Μαμουζέλο και Δημήτριο Καρδούλια

Αναλυτικό ρεπορτάζ τόσο από την ορκωμοσία όσο και από τη συνέντευξη σε επόμενη ανάρτηση μας.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός