Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 ο Γιώργος Τρικοίλης για την ανακήρυξη του ως δημοτικού συμβούλου μετά την ένσταση που κέρδισε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.

 Να θυμίσουμε ότι το 1ο Τμήμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Δωδεκανήσου έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλε ο Γιώργος Τρικοίλης και  ακύρωσε 9 ψηφοδέλτια τα οποία έφεραν αντίστοιχους σταυρούς στο όνομα του συνυποψηφίου του Γιάννη Διαμαντή κρίνοντας από τις τσακίσεις που έφεραν ότι ουδέποτε τα εν λόγω ψηφοδέλτια εισήχθησαν εντός της κάλπης.

Ο τελικός αριθμός των σταυρών του Γιάννη Διαμαντή από τους 223 που αναφέρει το Πρακτικό του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κω κατεβαίνει στους 214.

Αποτέλεσμα αυτής της μεταβολής είναι ότι την 6η εκλόγιμη θέση με την Παράταξη ¨ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» στο ΔΣ Καλύμνου αντί του Γιάννη Διαμαντή να καταλαμβάνει ο Γιώργος Τρικοίλης.

Ο Γιώργος Τρικοίλης μίλησε για την ένσταση που υπέβαλε και την απόφαση, ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα αν θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος ή θα παραιτηθεί οπότε την θέση του θα καταλάβει ο Σάκης Τηλιακός.

Όπως είπε την απάντηση θα δώσει μετά την ορκωμοσία του που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δείτε τα όσα αναλυτικά  είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς  για το kalymnos-news.gr

18-9-2019 Ο Γ.Τρικοίλης για την ανακήρυξη του ως δημοτικού συμβούλου μετά την ένσταση που κέρδισεΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός