Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στη δημοτική συγκοινωνία.

 Όπως είπε από τα 5 λεωφορεία, κινείται μόνο το ένα και μάλιστα το παλιό αυτό με τις πορτοκαλί πινακίδες. Τα 3 βρίσκονται εκτός Καλύμνου λόγω βλαβών, ενώ το τέταρτο λεωφορείο μπήκε στο συνεργείο εδώ στην Κάλυμνο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στα φρένα.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην ομαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και για το λόγο αυτό ζήτησε συγγνώμη.

Δυστυχώς η Δημοτική συγκοινωνία στην Κάλυμνο για μία ακόμη φορά υπολειτουργεί, είναι ένα διαχρονικό θέμα και τα τελευταία 10 χρόνια δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα βαρύτητα. Θα πρέπει να βρεθεί  οριστική λύση για ανανέωση του στόλου λεωφορείων και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό. 

Όπως είπε ο Δήμαρχος η άμεση εξεύρεσης λεωφορείων μέχρι να γίνει η προμήθεια νέων, θα αποτελέσει θέμα που θα διερευνήσει  μέσω του Υπουργείου Οικονομικών και του ΟΔΔΥ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη  και ο Μάμας Χαραμαντάς

9-9-2019 Δ.Διακομιχαλης για τα προβλήματα στη δημοτική συγκοινωνία από βλάβες λεωφορείωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός