Στην Κάλυμνο βρέθηκαν χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 εκπρόσωποι της «ΟΜΕΤΕ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΟΜΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» Χρήστος Πυλιώτης και Διονύσης Κουμαρής, πολιτικοί μηχανικοί προκειμένου να δουν με επιτόπια εξέταση την πορεία των εργασιών που έχουν ξεκινήσει για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό στον ΙΝ. Παναγίας Καλαμιώτισσας τον Ιούλιο 2017.

 Να θυμίσουμε ότι την κάλυψη όλης της δαπάνης για την μελέτη και τις εργασίες έχει αναλάβει ο ευεργέτης της Καλύμνου Γιάννης Χαλίκος.

Στο φακό του kalymnos-news.gr  μίλησαν ο Χρήστος Πυλιώτης και  ο Γιώργος Τρικοίλης εκπρόσωπος του Γραφείου του Γιάννη Χαλίκου. Όπως διευκρίνισαν  ο Ιερός Ναός δεν έχει παρουσιάσει  κάποιο δομικό πρόβλημα και υπάρχει η απαραίτητη αδειοδότηση που έχει εκδοθεί όπως προβλέπεται από την Ναοδομία  Κρήτης μία υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας με αρμοδιότητα την έγκριση οικοδομικών αδειών για κτίσματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

 Για τις εργασίες αποκατάστασης που ξεκίνησαν μίλησε και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Καλαμιώτισσας π. Γεώργιος Χατζηδάκης που ευχαρίστησε το Γιάννη Χαλίκο για την κάλυψη όλων των δαπανών αποκατάστασης.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr 

5-9-2019 Στην Κάλυμνο οι μελετητές του έργου αποκατάστασης με κάλυψη της δαπάνης από το Γ.ΧαλίκοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός