Συνάντηση Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη με το Σύλλογο Γονέων του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου για το θέμα των αιθουσών (video)

530

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6.00 το απόγευμα, του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη με τη Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου και το  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την εξεύρεση δύο επιπλέον αιθουσών διδασκαλίας.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου.

 Η συζήτηση ξεκίνησε με μία ενημέρωση από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Δημήτρη Χαντζαρίδη για την κατάσταση του Σχολείου .Όπως είπε στη φετινή σχολική χρονιά έχουν εγγραφεί στο Γυμνάσιο 224 παιδιά που αποτελεί ένα μεγάλο αριθμό, έχει γίνει η κατανομή των αιθουσών και του εκπαιδευτικού προσωπικού και υπάρχει έλλειψη δύο σχολικών αιθουσών διδασκαλίας.

 Λαμβάνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης επεσήμανε την παρουσία λιγοστών γονιών και αναφερόμενος στο θέμα των αιθουσών είπε ότι είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του γειτονικού 1ου ΔΣ Χώρας Καλύμνου για την παραχώρηση 2 αιθουσών από το Σχολείο του, αλλά είδε ότι υπάρχει άρνηση.

Φυσικά όπως είπε, το θέμα θα διερευνηθεί αν το γειτονικό σχολείο διαθέτει αίθουσες που χρησιμοποιούνται για δευτερεύουσες δραστηριότητες, οπότε ο Δήμος ως ιδιοκτήτης των Σχολείων θα πάρει και τις σχετικές αποφάσεις.

Δείτε στιγμιότυπα από τη συζήτηση που έγινε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

12-9-2019 Δ.Διακομιχάλης με το Σύλλογο Γονέων του Γ’ Γυμνασίου Χώρας για το θέμα των αιθουσών