Σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 ο δημοτικός σύμβουλος  Γιώργος Τρικοίλης, μετά την ορκωμοσία του παραχώρησε συνέντευξη στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου πλαισιούμενος από τους δικηγόρους Γιώργο Μαμουζέλο και Δημήτριο Καρδούλια που χειρίστηκαν από την πλευρά του την υπόθεση της ένστασης που υπέβαλε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου.

 Ο Γιώργος Τρικοίλης ξεκίνησε λέγοντας ότι σκοπός της συνέντευξης είναι η αναφορά και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου το οποίο έκανε δεκτή  την ένσταση του και τον δικαίωσε. Ευχαρίστησε τους δύο δικηγόρους καθώς και τον Μανώλη Ψαρά που όπως είπε, προέβη στη συλλογή των στοιχείων για την υπόθεση.

Στη συνέχεια  το λόγο έλαβαν κατά σειρά οι δικηγόροι Γιώργος Μαμουζέλος και Δημήτρης Καρδούλιας η οποία αναφέρθηκαν στην απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου και παρείχαν διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν,

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο Γιώργος Τρικοίλης που μετά από κάποιες επισημάνσεις απάντησε σε ερωτήσεις.

Οι απαντήσεις του Γιώργου Τρικοίλη έβγαλαν αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Επίσης περιλάμβαναν και αιχμές τόσο κατά του Γιάννη Διαμαντή όσο και κατά του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη αλλά και του επικεφαλής της Παράταξης του Γιάννη Γαλουζή οι οποίες εκτιμούμε ότι θα απαντηθούν και θα υπάρξει συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

26-9-2019 Συνέντευξη του Γιώργου Τρικοίλη μετά την ορκωμοσία του
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός