Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Παρασκευή πρωί 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο kalymnos-news.gr ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής.

 Ο τέως Δήμαρχος έδωσε απάντηση στην αναφορά του δημοτικού συμβούλου της Παράταξης του Γιώργου Τρικοίλη, ότι δεν ρωτήθηκε ποτέ για τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή ,εκφράζοντας παράλληλα τις επιφυλάξεις του για μία ειλικρινή  συνεργασία.

 Όπως είπε ο Δήμαρχος ήταν γνωστή η συνεργασία αυτή από την πρώτη στιγμή στα μέλη της Παράταξης , ενώ στην τελική απόφαση που λήφθηκε είχαν κληθεί και συμμετείχαν μόνο οι εκλεγμένοι τότε δημοτικοί σύμβουλοι και ο Γιώργος Τρικοίλης δεν ήταν αρχικά σε αυτούς.

Τη συνεργασία την χαρακτήρισε ως λάιτ χωρίς καμία δέσμευση και όπως τόνισε σε θέματα στα οποία υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και θέσεις δεν σημαίνει ότι θα τα ψηφίζουν .

 Αιχμηρός ήταν ο Γιάννης Γαλουζής απαντώντας στις αιτιάσεις του Γιάννη Μαστροκούκου ότι προτάθηκε για τη θέση του Γραμματέα ο Γιάννης Διαμαντής ενώ υπήρχε εκκρεμοδικία.

Ο τέως Δήμαρχος ανέφερε ότι από την Παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου προτάθηκε ο Μιχάλης Λελέκης στη θέση του Αντιπροέδρου, ενώ είναι γνωστό ότι εκκρεμεί στη δικαιοσύνη η υπόθεση με την υπεξαίρεση του κεντρικού πράκτορα ποσού 470.000 ευρώ που έγινε επί Προεδρίας του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Γαλουζής στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr  

27-9-2019 Ο Γιάννης Γαλουζής για θέματα επικαιρότηταςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός