Την τελευταία της πνοή άφησε 60χρονη μέσα σε ΤΑΧΙ που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλύμνου

3446

Την τελευταία της πνοή άφησε 60χρονη μέσα σε ΤΑΧΙ που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρόκειται για την 60χρονη Ελένη Πέρου.

Την  Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 περίπου μετά στις 2.30 τα   ξημερώματα  αισθάνθηκε κάποια δυσφορία και επειδή αντιμετώπιζε και χρόνια προβλήματα υγείας  ζήτησε από τους οικείους της να την μεταφέρουν  στο νοσοκομείο Καλύμνου.

Οι οικείοι της τηλεφώνησαν στο τηλέφωνο  2243022166 χωρίς όμως αυτό να απαντά.

 Άμεσα τηλεφώνησαν στο σταθμό ΤΑΧΙ  και όχημα μετέβη στην οικία της την παρέλαβε  μαζί  με  οικείους τους και την μετέφερε στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήδη ήταν νεκρή και παρά τις προσπάθειες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού δεν έγινε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή.

 Να σημειώσουμε ότι από το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr προκύπτει ότι μόλις αναχώρησε το ΤΑΧΙ από το σπίτι της εκλιπούσας στις 3.15 περίπου γειτόνισσα τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και ανέφερε  στο διασώστη για το περιστατικό προκειμένου να ενημερωθεί το εφημερεύον προσωπικό του Νοσοκομείου και να είναι σε ετοιμότητα , κάτι και που συνέβη.

Για το θέμα ότι το τηλέφωνο δεν απάντησε στην πρώτη κλήση  ενημερωθήκαμε ότι το ασθενοφόρο την ώρα εκείνη με τους 2 διασώστες πραγματοποιούσε διακομιδή ασθενούς από το Νοσοκομείο στο λιμάνι προκειμένου να μεταφερθεί στο Μαστιχάρι.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσας.