Ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για ενέργειες αλλαγής της Χερσαίας Ζώνης στην παραλιακή και για άλλα θέματα επικαιρότητας (video)

591

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για το θέμα της Χερσαίας ζώνης στην παραλιακή Καλύμνου.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, ήταν προεκλογική δέσμευση της Παράταξης για την αλλαγή  της Χερσαίας ζώνης στην παραλιακή και τη διόρθωση της λανθασμένης χάραξης του αιγιαλού και παραλίας, προκειμένου η κεντρική πλατεία να έλθει στην κυριότητα του Δήμου Καλυμνίων.

Ήδη ανέφερε ότι έστειλε έγγραφο στο Υπουργείο Ναυτιλίας και τις αρμόδιες Υπηρεσίες ενώ το κοινοποιεί στο Λιμεναρχείο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω , στο οποίο αναφέρεται ότι ο Δήμος ήδη ξεκίνησε τις ενέργειες του για την αλλαγή της Χερσαίας  ζώνης.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε  σε δύο θέματα που θα έθετε στο βουλευτή Γιάννη Παππά που θα τον επισκεπτόταν για τη λειτουργία του τμήματος μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου με την εξασφάλιση από το Δήμο των απαραίτητων εγκαταστάσεων  και για το θέμα επαναλειτουργίας της ΔΟΥ Καλύμνου. Τέλος μίλησε για την ανακύκλωση και για το πρόβλημα που προέκυψε με το απορριμματοφόρο όχημα που η Εταιρείας ανακύκλωσης ζητά να επιστραφεί.

 Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

25-9-2019 Ο Δημήτρης Διακομιχάλης για θέματα επικαιρότητας