Τρίτη και Τετάρτη η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε Λέρο και Κάλυμνο για το «πρώτο κουδούνι» έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

1357

Όπως το kalymnos-news.gr πρώτο έγραψε από τις 5 Σεπτεμβρίου 2019  η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως  επέλεξε την Κάλυμνο για να παραβρεθεί στο αγιασμό και στο «πρώτο κουδούνι» της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς  στα Σχολεία του νησιού

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας μας αναφορικά με το πρόγραμμα,η Υπουργός Νίκη Κεραμέως θα αφιχθεί αρχικά αύριο Τρίτη πρωί 10 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λέρο.

Κατά την παραμονή της στη Λέρο όπου και θα διανυκτερεύσει, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη ΔΥΕΠ για νήπια,στις εγκαταστάσεις Hotspots όπου και θα ενημερωθεί .Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση-συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς του νησιού.

Την επόμενη ημέρα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, θα παραστεί στους αγιασμούς σε ΕΠΑΛ,2ο Γυμνάσιο Λέρου,ΔΣ Λακκίου και 1ο Νηπιαγωγείο Λακκίου.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για Κάλυμνο όπου αναμένεται να αφιχθεί στις 10.30 το πρωί.

Στην Κάλυμνο θα παραστεί στον αγιασμό στο «ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟ» (1ο Γυμνάσιο-1ο ΓΕΛ και ΕΕΕΕΚ)

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το ΚΕΣΥ Καλύμνου και θα αναχωρήσει για τη Λέρο απ’ όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στις 14.00 αεροπορικώς θα επιστρέψει στην Αθήνα.