Τρισάγιο στη ΔΕΥΑΚ για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Κοπανέζου, πρώην Προέδρου της Επιχείρησης.

2353

Τρισάγιο στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11.00 το πρωί για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Κοπανέζου, πρώην Προέδρου της Επιχείρησης .

 Το Τρισάγιο τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος,  πρωτ.Αμφιλόχιος Σακαλλέρος  ενώ παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Δημήτριος Διακομιχάλης, ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας ,οι αντιδήμαρχοι Σεμίραμις Ψαρομπά και Παντελής Ζωίδης, ο γιός του αείμνηστου Γιώργου Κοπανέζος, Αντώνης, ο αδελφός του Σπύρος ,οι γονείς της αείμνηστης συζύγου του Μαρίας, Αντώνης και Καλλιόπη Κυπραίου, συγγενικά πρόσωπα ,οι πρώην διατελέσαντες Πρόεδροι της Επιχείρησης Γιώργος Θανάτσης και Γιώργος Τρικοίλης, ο Πρόεδρος Γιώργος Μελάς ,δημοτικοί σύμβουλοι και όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ.

Μετά το τρισάγιο, ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης  φανερά φορτισμένος συγκινησιακά είπε μερικά λόγια για το στενό  συνεργάτη του Γιώργο Κοπανέζο. Επίσης ζήτησε από το νέο Πρόεδρος Μικέ Ρήγα στα 21 αυτόνομα κιόσκια πόσιμου νερού, να τοποθετηθεί πινακίδα που να αναγράφει ότι τοποθετήθηκαν επί Διοικήσεως του αειμνήστου Γιώργου Κοπανέζου.

Για το Γιώργο Κοπανέζο μίλησε και ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας.

Λίγα λόγια για το Γιώργο Κοπανέζο.

Ο Γιώργος Κοπανέζος έφυγε από τη ζωή αιφνίδια πριν 5 χρόνια την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 σε ηλικία 58 ετών.

Λίγο μετά τις 7 πρωί, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα που η εκκλησία  μας εορτάζει την ύψωση του Τιμίου Σταυρού, ο Γιώργος Κοπανέζος άφηνε την τελευταία του πνοή μπροστά στο σπίτι του. Νωρίτερα είχε βγεί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού για  να κάνει μια συνηθισμένη καθαριότητα και δυστυχώς η καρδιά του, τον πρόδωσε και σωριάστηκε στα σκαλοπάτια.

Σοκ, θλίψη και οδύνη τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην Καλυμνιακή κοινωνία στο άκουσμα αυτής της είδησης

Και δυστυχώς το «χτύπημα» που δέχθηκε η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου είχε νέα οδυνηρή συνέχεια.

Η Μαρία η αγαπημένη σύζυγος του ,άφησε την τελευταία της πνοή την  Τρίτη βράδυ 16 Αυγούστου 2016, σε ηλικία 53 ετών.

Ο Γιώργος Κοπανέζος Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου, διετέλεσε Διευθυντής για πολλά χρόνια στο Κατάστημα της ALPHA BANK Καλύμνου και για μια διετία Διευθυντής στο Κατάστημα Λέρου.

Με άριστες επαγγελματικές γνώσεις, με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης, υπήρξε για την Υπηρεσία του ένα πραγματικό υπόδειγμα άξιου και ικανού στελέχους. Συνταξιοδοτήθηκε το 2010 .

Από τον Ιανουάριο του  2011 μέχρι την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, ήταν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Ο Γιώργος Κοπανέζος, υπήρξε αξιαγαπητός στην Καλυμνιακή κοινωνία ,πάντα χαμογελαστός, ευγενικός, ήπιος, με ένα σπάνιο ήθος, καλοσυνάτος εξυπηρετικός στους συμπολίτες του από όποια θέση ευθύνης υπηρέτησε, είτε επαγγελματική είτε πολιτική, με τεράστια προσφορά με όσους τομείς ασχολήθηκε .

Αεικίνητος, ακούραστος, με όνειρα και οράματα, με ανοιχτό μυαλό ,που έβλεπε μακριά, δημιουργικός ,αποτελεσματικός

Υπόδειγμα οικογενειάρχη ο Γιώργος που μαζί με την εξαιρετική σύζυγο του Μαρία που τόσο πρόωρα έφυγε κι αυτή από τη ζωή απέκτησαν 4 αγόρια λεβέντες τον Μανώλη ,τον Αντώνη, το Νικόλα και το μικρό Δημήτρη το στερνοπούλι του.

Όλοι όσοι τους γνώρισαν, έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για το Γιώργο και την  Μαρία

Ο πρόωρος χαμός τους άφησε όλους που είχαν τη τύχη να τους γνωρίσουν από κοντά πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το σημερινό τρισάγιο στη μνήμη του αειμνήστου Γιώργο Κοπανέζου σε επόμενη ανάρτηση μας