Μετά από επίμονη παρότρυνση και έμπρακτη βοήθεια καλού φίλου του που αρέσκεται στα καλλιτεχνικά, ο Καλύμνιος γιατρός Γιάννης Κουλλιάς πείστηκε ότι θα πρέπει να  πραγματοποιήσει μία έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα, αναδεικνύοντας όχι μόνο το πλούσιο έργο του αλλά και ένα από τα πολλά καλλιτεχνικά του ταλέντα.

Έτσι λοιπόν από 20-29 Νοεμβρίου 2019 στην γκαλερί του γνωστού εστιατορίου Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α) θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Κουλλια.

 Φωτογραφίες εξαιρετικά ποιοτικές, προσεγμένες και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια και με ιδιαίτερη ομορφιά, που θα έχουν απεικονιστεί πάνω σε καμβά θα εκτεθούν στο κοινό.

Ο πολυτάλαντος Γιάννης Κουλλιάς μίλησε στο φακό το kalymnos-news.gr για την έκθεση φωτογραφίας που όπως είπε «η ανθρώπινη παρουσία» θα την χαρακτηρίζει, ενώ παρουσίασε και κάποιες από τις πολλές φωτογραφίες του που θα εκτεθούν.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με την Καίτη Κουλλιά.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

21-10-2019 Έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα του ιατρού Γιάννη ΚουλλιάΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός