Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τρικοίλης για την ΑΝΕΚ προτείνοντας την τοποθέτηση Διευθύνοντα συμβούλου ή μάνατζερ με ναυτιλιακές σπουδές και γνώσεις . Επίσης εξέφρασε την αντίθεση του στο να τοποθετηθεί Πρόεδρος ο Γιώργος Θανάτσης.

Ο Γιώργος Τρικοίλης ξεκίνησε λέγοντας «Η ΑΝΕΚ είναι σε ένα κομβικό σταυροδρόμι. Μπορούμε σε αυτή τη φάση να περάσουμε από την εσωστρέφεια που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια με τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις και τα δικαστήρια. Αυτή τι στιγμή που θα οριστεί το καινούργιο Διοικητικό συμβούλιο, είναι η στιγμή να περάσουμε σε μια άλλη φάση.

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα διοικητικό συμβούλιο με ένα Διευθύνοντα σύμβουλο που να έχει ναυτιλιακές γνώσεις. Πρέπει να αναλάβει ένας άνθρωπος που να ξέρει το αντικείμενο. Νομίζω ότι η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια έδειξε ότι οι πολιτικοί δεν το πήγαν καλά. Και κάνω και τη δική μου αυτοκριτική. Γιατί πάμε σε ένα χωράφι που δεν το ξέρουμε και βάζουμε δασκάλους ,εμπόρους όλων των ειδών, των άσχετων και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε ζημιές στα 32 αυτά χρόνια».

 Και συνέχισε  «ήλθε ή ώρα να κάνουμε την υπέρβαση και είναι στο χέρι του κυρίου Διακομιχάλη να κάνει την υπέρβαση. Να συμφωνήσουμε μέσα από  ένα διαγωνισμό ,μέσα από μία πρόσκληση ενδιαφέροντος να βρούμε έναν μάνατζερ με ναυτιλιακές σπουδές και να τον τοποθετήσουμε εκεί και να τον ψηφίσουμε ομόφωνα και να του δώσοουμε κατευθυντήριες οδηγίες για ένα Business Plan πενταετίας δεκαετίας για να πάει την Εταιρεία  ένα βήμα παρακάτω»

Σε άλλο σημείο και αναφορικά με την φημολογία ότι θα τοποθετηθεί Πρόεδρος ο Γιώργος Θανάτσης είπε:Είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Διακομιχάλη να τοποθετηθεί και πάλι το Γιώργο Θανάτση ο οποίος περίτρανα πριν τις εκλογές  διαλαλούσε ότι δεν θα αναλάβει κανένα πόστο γιατί έχει σοβαρές άλλες ασχολίες (έχω το σχετικό video με τις δηλώσεις) . Και συνέχισε «Για την ΑΝΕΚ δεν κάνει. Όχι γιατί δεν είναι έξυπνος αρκετά, αλλά γιατί θέλει άνθρωπο με γνώσεις ναυτιλιακές έξω από την πολιτική τον οποίο θα ψηφίσουμε όλοι στη ΓΣ.»

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τρικοίλης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

24-10-2019: Η πρόταση του Γιώργου Τρικοίλη για τη νέα Διοίκηση της ΑΝΕΚΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός