Ο Γιώργος Θανάτσης μιλά για την ΑΝΕΚ και απαντά στο Γιώργο Τρικοίλη (video)

1489

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τρικοίλης στο kalymnos-news.gr χθες Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 , που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ με πρόταση όπως στην ΑΝΕΚ τοποθετηθεί Διευθύνων σύμβουλος με ναυτιλιακές γνώσεις και την αρνητική θέση που εξέφρασε στο να τοποθετηθεί στη θέση του Προέδρου ξανά ο Γιώργος Θανάτσης, η εφημερίδα μας ζήτησε από τον πρώην Πρόεδρο της Εταιρείας αν θέλει να απαντήσει.

Ο Γιώργος Θανάτσης σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr, απάντησε στο Γιώργο Τρικοίλη και έκανε αναφορά στην ΑΝΕΚ και στην Παράταξη που ανήκει.

 Ο πρώην Πρόεδρος της ΑΝΕΚ απαντώντας στην πρόταση του Γιώργου Τρικοίλη για τοποθέτηση Διευθύνοντα συμβούλου με  ναυτιλιακές  γνώσεις  στην Εταιρεία είπε: «Πέντε χρόνια ήταν αντιπρόεδρος στην ΑΝΕΚ θα μπορούσε να τα πραγματοποιήσει όλα» ,

 Σε ερώτηση αν θα  είναι ο νέος Πρόεδρος της ΑΝΕΚ είπε ότι η διάθεση η δική του είναι αυτή. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τι θα αποφασίσουν οι μέτοχοι στη Γενική Συνέλευση .

Απαντώντας στην επισήμανση ότι είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που του ασκείται κριτική από την μείζονα αντιπολίτευση, ανέφερε ότι στη θέση που θα πάω δεν το κρίνει ούτε η μείζονα ούτε η ελάσσονα αντιπολίτευση ,το κρίνει η Παράταξη που ανήκω.

 Επίσης στην επισήμανση ότι προεκλογικά είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις και τα αξιώματα είπε ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα αφού τα μέλη που εξέλεξε η Παράταξη του δεν είναι αρκετά για να καλύψουν όλες τις θέσεις.

Κλείνοντας είπε ότι: η Παράταξη στην πορεία μετά τις εκλογές μέχρι σήμερα μου πρότεινε να αναλάβω την ΑΝΕΚ . Αν η Παράταξη πριν την Γενική συνέλευση αλλάξει αντίληψη  εγώ εξακολουθώ να  είμαι στην Παράταξη με την καινούργια αντίληψη. 

Επίσης μίλησε για τη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και για το διαγωνισμό των άγονων γραμμών

Δείτε τα όσα είπε ο Γιώργος Θανάτσης στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

25-10-2019: Ο Γιώργος Θανάτσης μιλά για την ΑΝΕΚ και απαντά στο Γιώργο Τρικοίλη